M. Alander Oy

Ruuvipaalutus

Ruuvipaalu tai porapaalu on markkinoiden paras perustusmenetelmä monestakin syystä. Ruuvipaalu on erittäin nopea asentaa ja sen kantavuus on erinomainen. Asennus voidaan suorittaa käsin esim. rautakangen avulla tai koneellisesti hydraulisella pyöritysmoottorilla. Menetelmä säästää ajan lisäksi myös vaivaa ja rahaa.

Käyttökohteita on rajattomasti; pienistä piharakennuksista omakotitaloihin, sekä kunnallisteknisistä- ja teollisista rakennuskohteista aina vedenalaisiin perustuksiin. Ruuvipaalulle perustettaessa mittavia maansiirtotöitä ei tarvita, ja routaeristys voidaan välttää kiertämällä ruuvipaalun kierrelaippa routarajan alapuolelle. Valutöistä ja kuivumisajoista ei ruuvipaaluille perustettaessa tarvitse huolehtia.

Asennus ei myöskään aiheuta tärinää tai melusaastetta, työmaa pysyy siistinä ja perustukset ovat nopeasti valmiit. Ruuvipaalulla perustettaessa kokonaiskustannukset jäävät lähes poikkeuksetta muita perustusmenetelmiä alhaisemmiksi. Ruuvipaalu soveltuu myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus on mahdollista kiertää ylös ja käyttää uudelleen. Paalupiste toimittaa kahta erilaista ruuvipaalumallia; käsin- ja koneasennettavaa. Ruuvipaalu on testattu perustusmenetelmä, joka on ollut käytössä aina 1830-luvulta lähtien. Ruuvipaaluja on saatavana eri kokoisina rakennuskohteen vaatimusten mukaan.

Pyydä tarjous Porapaalutuksesta!

Lataa Ruuvipaaluesite (1Mt, pdf)

Voit vuokrata meiltä työhön sopivan vääntimen hintaan 150€/vrk!

Ruuvipaalujen yleisimpiä käyttökohteita

PIHARAKENNUKSET: autotallit, varastot, katokset, terassit, aidat ja portit.
KESÄMÖKIT: saunat, grillikatokset, laiturit ja venevajat
KUNNALLISRAKENTAMINEN: katuvalot, bussikatokset, opasteet, lämmitystolpat ja leikkikentät
RAKENNUSTEOLLISUUS: uudis- ja korjausrakentaminen, omakotitalot, rivitalot ja hallit
TEOLLISUUS: putkilinjat, sähköpylväät ja säiliöiden perustukset
MAATALOUS: aitaukset, kasvihuoneet, taimitarhat ja maneesit
LIIKENNE: liikennemerkit, ratapylväät ja lentokenttien rakennelmat