M. Alander Oy

Haja-asutusalueen jäteveden käsittely

Jäteveden käsittelyjärjestelmien myynti, asennus ja huolto

 

Jätevedenkäsittely kerralla kuntoon!

 

Alipaine-WC- ja umpisäiliötarjoukset

» Lue lisää täältä!

 

 

Jätevedenkäsittely FANN -tuotteet 10 vuoden toiminta takuulla!
FANN on valmistanut 20 vuoden kokemuksella jo yli 40 000 toimivaa jätevedenkäsittelyjärjestelmää.

Tuotteet perustuvat perinteiseen maaperäkäsittelyyn, jota on kehitetty eteenpäin aidolla ja alkuperäisellä IN-DRÄN moduulilla. IN-DRÄN moduulin ansiosta kenttä voidaan rakentaa pieneen tilaan ja se saadaan erittäin toimintavarmaksi, välttäen suuria määriä erilaisia suodatushiekkamassoja.

 

2.Sukupolven maasuodatus

B66M Kokonaispaketti maasuodatukseen harmaille vesille max.5 hengen (1 talous). HUOM! ei WC-vesille. Max 750l/vrk

Saostussäiliö on tyyppihyväksytty. Sillä on erinomainen kiintoaineen erotuskyky, asennettavuus (erittäin matala) ja se on helppo tyhjentää.

Toimitukseen kuuluu 6 kpl IN-DRÄN moduuleja, joiden uniikki rakenne mahdollistaa sen että järjestelmä vaatii vain kolmanneksen perinteisen maaperäkäsittelyn alasta.

Tuloksena on varmempi järjestelmä samoilla kokonaiskustannuksilla. 

Kokonaispaketti K 86M maasuodatukseen kaikille jätevesille max.5 hengen (1 talous). Max 750l/vrk

Saostussäiliö on tyyppihyväksytty. Sillä on erinomainen kiintoaineen erotuskyky, asennettavuus (erittäin matala) ja se on helppo tyhjentää.

Toimitukseen kuuluu 8 kpl IN-DRÄN moduuleja, joiden uniikki rakenne mahdollistaa sen että järjestelmä vaatii vain kolmanneksen perinteisen maaperäkäsittelyn alasta.

Tuloksena on varmempi järjestelmä samoilla kokonaiskustannuksilla.

 

3.Sukupolven maasuodatus

Tehdasvalmisteinen maasuodattamo IN-DRÄN Biosuodatin 5 on biologiseen toimintaan perustuva maahan saostussäiliön jälkeen asennettava asumajätevesien puhdistamo, jonka rakenne perustuu pitkään markkinoilla olleeseen ja hyväksi havaittuun IN-DRÄN-teknologiaan, jossa mikrobit hajottavat asumajätevesien orgaanisen aineen ja ravinteet.

Erittäin kompakti koko ja suljettu rakenne helpottaa sijoittamista ja asennusta vaikeissakin olosuhteissa.

  • Biosuodatin 5ce järjestelmä ei sisällä vaihdettavia suodattimia, eikä pumppuja.
  • Huoltotoimenpiteenä ainoastaan normaali lietteen tyhjennys saostussäiliöstä ja saostuskemikaali astian vaihto asunnon sisätiloissa.


Kokonaispaketti Biosuodatin B 5S on harmaille jätevesille (pesuvedet)

 


Kokonaispaketti Biosuodatin K 5S on kaikille jätevesille (wc-ja pesuvedet)

 

IISI

IISI on biologis-kemiallinen jätevedenpuhdistin, joka asennetaan valmiin sakokaivon päälle. IISIn voi asentaa kaikkina vuodenaikoina, koska kaivuutöitä ei tarvita.

IISI-järjestelmässä fosforinpoisto tapahtuu talon sisälle asennettavan kemikalointilaitteen avulla. Sakokaivon päälle asennettu Iisi toimii bioreaktorina, joka poistaa orgaanisen aineen ja typen jätevedestä asetuksen vaatimalla tavalla. IISIn puhdistustulos riittää tiukimmalle eli perusvaatimustason alueelle.

IISIn voit toki asentaa myös uuden sakokaivon päälle, jos vanhat sakokaivosi eivät ole asetuksen vaatimassa kunnossa.

IISI KIVI puhdistaa kaikki jätevedet 1-5 hengen taloudessa tai asuinpinta-alaltaan 150 m² kiinteistössä, jossa hyödynnetään olemassa olevia sakokaivoja. Sen avulla päivität nykyisen jätevesijärjestelmäsi helposti asetuksen mukaiseksi.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous jätevedenpuhdistimista ja niiden asennuksesta!

 

IISI S6

IISI S6 on suunniteltu kuuden hengen talouden biologis-kemialliseksi pienpuhdistamoksi. Yksien kuorien sisään sijoitetut prosessit puhdistavat veden laissa vaaditun perusvaatimustason mukaiseksi. IISI S6, kuten muutkin IISI tuoteperheen puhdistamot toimivat "Trickling filter" -periaatteella. Tämä tehokas prosessi yhdistettynä sisätiloista tapahtuvaan kemikaalin annosteluun takaavat jatkuvan ja tehokkaan puhdistustuloksen. Myöskään kuormitusvaihtelut eivät taikuta oleellisesti puhdistamon toimintaan.

IISI S6 pienpuhdistamo puhdistaa kaikki jätevedet jopa 6 hengen taloudessa tai asuinpinta-alaltaan 180 m² kiinteistössä. IISI S6 pienpuhdistamo on toimintavarma ja sen huollon tarve on vähäinen. Kemikalointi tapahtuu kiinteistön sisätiloissa IISI kemikaalipumpulla ja varsinainen fosforin saostuminen saostussäiliössä. Pienpuhdistamo on CE-testattu ja se sopii erityisen hyvin uudiskohteisiin.

Ekoteko kemikalointi, on sijoitettu kiinteistöön sisälle, joten laitteiston tarkkailu sekä kemikaalin lisäys on helppoa, myös talviaikaan.

 

IISI S10

IISI S10 on suunniteltu kymmenen henkilön kiinteistön biologis-kemialliseksi pienpuhdistamoksi. Puhdistamon kuorien sisään sijoitetut prosessit puhdistavat veden laissa vaaditun perusvaatimustason mukaiseksi. IISI S10, kuten muutkin IISI tuoteperheen puhdistamot toimivat "Trickling filter" -periaatteella. Tämä tehokas prosessi yhdistettyjä sisätiloista tapahtuvaan kemikaalin annosteluun takaavat jatkuvan ja tehokkaan puhdistustuloksen. Myöskään kuormitusvaihtelut eivät vaikuta oleellisesti puhdistamon toimintaan.

IISI S10 koostuu kahdesta säiliöstä, joista ensimmäinen on pelkästään sakokaivotilaa, ja toisessa säiliössä yhdistyvät selkeyttämö, biologinen osio, sekä kemiallinen jälkiselkeyttämö.

IISI S10 pienpuhdistamo puhdistaa kaikki jätevedet jopa 10 hengen taloudessa tai asuinpinta-alaltaan aina 300 m² kiinteistössä. Se soveltuu myös kahdelle taloudelle. IISI S10 pienpuhdistamo on toimintavarma ja sen huollon tarve on vähäinen. Kemikalointi tapahtuu kiinteistön sisätiloissa IISI kemikaalipumpulla ja varsinainen fosforin saostuminen saostussäiliössä. Pienpuhdistamo on CE-testattu ja se sopii erityisen hyvin uudiskohteisiin.

Ekoteko kemikalointi, on sijoitettu kiinteistöön sisälle, joten laitteiston tarkkailu sekä kemikaalin lisäys on helppoa, myös talviaikaan.

 

IISI B6 pienpuhdistamo

IISI B6 on CE – testattu jätevedenpuhdistamo uusille sekä saneerattaville, 1-6 hengen tai pinta-alaltaaan jopa 180 m2 kiinteistöille. Puhdistamo on biologis-kemiallinen.

Kemikalointi tapahtuu kiinteistön sisätiloissa IISI kemikaalipumpulla ja varsinainen fosforin saostuminen kolmiosastoisessa betonisessa saostussäiliössä.

 

 

IISI B10 pienpuhdistamo

IISI B10 soveltuu 1-10 hengen tai pintaalaltaan jopa 300 m2 kiinteistöihin. CE –testattu jätevedenpuhdistamo sopii uusiin sekä saneerattaviin kiinteistöihin. Puhdistamo on biologis-kemiallinen.

Kemikalointi tapahtuu kiinteistön sisätiloissa. IISI kemikaalipumpulla ja varsinainen fosforin saostuminen kolmiosastoisessa betonisessa saostussäiliössä.Lisätarvikkeet

IISI Fosforinsaostuskemikaalit

 IISI Kemikaalipumppu

IISI CleanWater kiekot

IISI Kierrätyspumppu

 

» Kysy lisätietoja tai tee tilaus täältä!

Matti Alander
M. Alander oy
02-4795115, 040-5455601
matti@malander.fi