M. Alander Oy

HOXTER vesitakat asennettuna

Anna M. Alander Oy:n hoitaa takan asentamisen puolestasi!

Vesikiertoiset takkasydämet tarjoavat ainutlaatuisuutta tulen kauniin palamisen luoman tunnelman kautta. Samalla ne siirtävät käyttölämpöä tehokkaasti veden muodossa. Ne vastaavat vaatimuksiin ja siirtävät suuren osan kokonaistuotannon lämmöstä veden mukana, niin ettei tila ylikuumene takasta, vaan koko talo lämpenee, sillä vettä voidaan käyttää lämmitykseen ja käyttöveteen. Vesikiertoisissa takoissa on vesivaraaja ja tätä kautta ne tarjoavat erittäin toimivan yhdistelmän lämmön varastointiin.

Vesikiertoinen takka Vesikiertoinen takka toimii lämmönlähteenä koko talon tai käyttöveden lämmittämiseksi. Kuuma savukaasu kulkee tulipesän yllä sijaitsevaan lämmönvaihtimeen. Vaihtimessa veden lämpötila nousee 70-80 ° C:seen. Tämä vesi siirretään vesivaraajaan, jossa lämmitetty vesi säilytetään ja hyödynnetään myöhemmin esimerkiksi lämmityspattereihin, lattialämmitykseen tai käyttövetenä.

(Kuvassa vesitakan esimerkkiasennus)

HOXTER-vesikiertoisten takkasydänten ansiosta muut lämmön lähteet voidaan korvata täysin. Lämmitetty vesi siirtyy minimaalisella hävikillä lämmönvaihtimesta vesivaraajaan. Varastoitu vesi voidaan käyttää lämmityspattereiden, lattialämmityksen tai käyttöveden lämmitykseen. HOXTER -vesikiertoisten takkojen avulla lämmittäminen ei ole ainoastaan taloudellista, vaan myös helppoa ja miellyttävää.

» Kysy lisätietoja tai tee tilaus täältä!

Jussi Alander
M. Alander Oy
040-5738192
jussi@malander.fi